Ehealth

Direct zelf aan de slag!

Ehealth is een flexibele, laagdrempelige en effectieve therapievorm. Online hulpverlening maakt het mogelijk dat je de behandeling op elk gewenst moment en locatie kunt volgen. Andere voordelen zijn dat er geen wachtlijst is en dat de behandeling anoniem gevolgd kan worden. Alle behandelingen zijn evidence-based, dat wil zeggen gebaseerd op klinische richtlijnen en/of op wetenschappelijk onderzochte interventies. Na aanmelding kun je binnen een paar dagen starten (met uitzondering van de vakanties) met de behandeling.

Kijk hier onder voor meer informatie.

Alles over de online therapie

Hoe werkt het?

Je schaft een module aan in de Ehealth webshop naar keuze.  Na aanmelding kun je binnen enkele dagen starten (met uitzondering van de vakanties). Het enige wat je nodig hebt, is een computer met internetverbinding. Online therapie doe je binnen een beveiligde omgeving op een persoonlijk account, dat door ons voor je wordt aangemaakt.

Evidence-based

Alle online behandelingen zijn evidence-based, dat wil zeggen gebaseerd op klinische richtlijnen en/of wetenschappelijk onderzochte interventies. De modules zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met psychologen, psychotherapeuten en cliënten. Je krijgt standaard feedback vanuit het programma dat je gekozen hebt.

Keuze maken

Het aanbod is zeer ruim en dat betekent dat veel psychische problemen op deze manier behandeld kunnen worden. Van burn-out, angst, paniek en mindfulness tot aan begeleiding voor ouders.

Wil je beginnen met een online therapie programma?

Ga direct naar de EHealth webshop. Na betaling van de bestelling staat je account binnen  een paar dagen voor je klaar (met uitzondering van de vakanties).

Ernstigere problematiek

Blijkt de problematiek toch ernstiger, dan kun je binnen Praktijk Querido een afspraak maken voor een intakegesprek met de psychiater voor een advies voor behandeling.

Heb je nog vragen?

Mail naar info@praktijkquerido.nl

* Steeds meer verzekeringsmaatschappijen en werkgevers vergoeden online -therapie, informeer bij je werkgever of verzekeraar.