Online therapie

Programma’s en modules

Online therapie is een flexibele, laagdrempelige en effectieve therapievorm. Online therapie maakt het mogelijk dat je op elk gewenst moment en op elke plaats behandeling kunt krijgen, in je eigen tempo kan werken en de teksten zo vaak kan bekijken als je wilt. Online therapie bij Praktijk Querido maakt het mogelijk om anoniem therapie te volgen.

Kijk hier onder voor meer informatie of ga direct naar de webshop voor korte losse modules of intensieve programma’s.

Alles over de online therapie

Hoe werkt het?

Je (of je werkgever) schaft het online programma of de losse module aan in de webshop en je start (nadat je betaling bij ons binnen is) binnen een (werk)dag met onlinetherapie bij je thuis of waar je maar wilt. Het enige wat je nodig hebt, is een computer met internetverbinding. Je krijgt indien gewenst feedback van ervaren en deskundige e-therapeuten. Online therapie doe je binnen een beveiligde omgeving op een persoonlijk account, dat door ons voor je wordt aangemaakt.

Evidence-based & motiverend

Alle programma's en losse modules zijn evidence-based, dat wil zeggen gebaseerd op klinische richtlijnen en/of wetenschappelijk onderzochte interventies. De modules zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met psychologen, psychotherapeuten en cliënten. De modules worden met behulp van de officiële richtlijnen voor de verschillende aandoeningen zo ontwikkeld dat ze persoonlijk en motiverend zijn.

Blijkt de problematiek ernstiger, dan kun je binnen Praktijk Querido een afspraak maken voor een intakegesprek met de psychiater voor een advies voor behandeling.

Welk programma?

Weet je niet welk programma of welke losse module het beste bij je past? Maak dan een afspraak met onze coach voor een eenmalig face-to-facecontact.

Duur en kosten online programma's*

Gemiddeld bestaan de programma's uit zestien oefeningen. Maak je elke week een oefening, dan ben je binnen vier maanden klaar.

Kosten per programma €395,-
Kosten eenmalig face-to-facecontact (45 minuten) €90,-

Een programma combineren met meer face-to-facegesprekken?

Coaching/re-integratie individueel(45 minuten) €90,-
Coaching/re-integratie individueel (3 x 45 minuten) €225,-
Coaching/re-integratie individueel (8 x 45 minuten) €500,-

Duur en kosten losse online modules*

Gemiddeld bestaan deze korte online modules uit vier oefeningen. Als je elke week een oefening maakt, ben je binnen een maand klaar.

Kosten per losse module €95,-

Wil je beginnen met online therapie?

Ga direct naar de webshop. Na het afronden van de bestelling staat je account binnen een (werk)dag klaar.

Wil je een afspraak maken voor een face-to-facegesprek?

Voor face-to-facecontacten kun je een afspraak maken via ons secretariaat 035-6422284 of stuur een e-mail naar info@praktijkquerido.nl met uw telefoonnummer en wij bellen je terug. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00-13.00 en 14.00-16.00 uur en vrijdag van 10.00-13.00 uur.

* Steeds meer verzekeringsmaatschappijen en werkgevers vergoeden online -therapie, informeer bij je verzekeraar.