Terug naar het nieuwsoverzicht
Blog, Inspiratie / 09.02.2017

Meelopen met Asjer

Door Melanie Hofstra, stagiaire psychologie Praktijk Querido

Tijdens mijn stage loop ik met iedereen die werkzaam is bij Praktijk Querido mee. Zo ook met Asjer. In de beginperiode kwam dit overeen met hetgeen Janke mij had laten zien, maar toch leuk om te zien hoe twee mensen zo qua stijl kunnen verschillen en toch hetzelfde kunnen bereiken. Daarna heeft Asjer mij begeleidt bij de E-health programma’s en hoe je cliënten via die weg kan begeleiden. Hij heeft me daar goed mee op weg geholpen, waardoor ik meer inzicht kreeg in hoe je vooral kort en bondig goede en persoonlijke feedback kunt geven. Het schijnt dat ik af en toe nogal lang van stof kan zijn, maar dat is (in ieder geval qua E-health) verleden tijd. Maar het belangrijkste wat ik van Asjer geleerd heb is het fatsoenlijk omgaan met computers. Ik dacht dat het met mijn computervaardigheden wel dik in orde was. Nou daar kan een mens zich dus behoorlijk in vergissen. Het was ongetwijfeld niet zo soepel gegaan als Asjer niet minstens 10x mijn wachtwoorden kon achterhalen, waardoor ik niet verder dacht te kunnen en er uiteindelijk toch nog een productieve dag van kon maken. Wie had gedacht dat ik niet alleen pagina’s op de website kan maken met de nieuwe E-health modules, maar deze ook nog kan optimaliseren voor Google, zodat iedereen deze nieuwe behandelopties ook daadwerkelijk kan vinden. Naast dat ik veel geleerd heb van hem kan ik ook erg lachen met hem en dat is fijn en belangrijk als je zoveel serieuze gesprekken hebt gedurende de week. Tenslotte heb ik het verschil geleerd tussen Java en Ruby programmeertaal. Wie had gedacht dat ik dat zou leren tijdens mijn diagnostiek stage. Overigens laat ik die programmeertaal gewoon aan Asjer over, want anders kan ik beloven dat het niet goed komt.

asjerenmelanie

Deel bericht: