Contact

Openingstijden en adres

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel gerust 035 642 22 84 of stuur een bericht via ons contact formulier onderaan de pagina.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je alleen telefonisch contact opnemen. Wil je gebeld worden? Vul dit contact formulier in, laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Wij zijn telefonisch bereikbaar

Maandag t/m donderdag: van 10.00-13.00 en 14.00-16.00 uur
Vrijdag: van 10.00-13.00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Vakantie 2020

maandag 17 februari tot en met vrijdag 21 februari 2020

maandag 27 april tot en met vrijdag 8 mei 2020

maandag 20 juli tot en met vrijdag 7 augustus 2020

maandag 12 oktober tot en met vrijdag 16 oktober 2020

maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari 2021

Crisisbeleid

Praktijk Querido beschikt niet over de mogelijkheid om 24 uur per dag bereikbaar te zijn. In geval van crisis kun je tijdens de openingstijden van het secretariaat contact met ons opnemen. Buiten de  openingstijden van het secretariaat verwijzen wij je naar de huisartsenpost.

Wil je je tijdens vakanties bij ons aanmelden, stuur dan een e-mail met je gegevens naar info@praktijkquerido.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gedurende de vakanties kun je tijdens kantooruren op doordeweekse dagen voor zeer dringende zaken contact opnemen met een waarnemend psychiater. Luister het antwoordapparaat af voor de juiste gegevens.

Kom in contact

Wij bellen of mailen je terug

* verplichte velden

Openbaar vervoer

Praktijk Querido ligt op één minuut lopen van het Centraal Station Hilversum. Neem de achteruitgang van het station (dus niet richting centrum). Aan het einde van de looptunnel linksaf. Volg het voetpad met de bocht en ga de eerste rechtsaf. Dit is de Larenseweg. Loop door naar nummer 14 aan de rechterkant. Ingang achterom.

Parkeren

Schuin tegenover ons is een groot (betaald) parkeerterrein waar je een onbeperkt aantal uren kunt parkeren. Ga bij Snackbar Jumbo de Swammerdamstraat in.

Voor de deur zijn een aantal parkeerplaatsen, daar is de maximale parkeertijd 1 uur.

Ingang Larenseweg 14 is achterom!