Bent u verwijzer?

Informatie voor verwijzers

Wat bieden wij?

Wij bieden specialistische GGZ en vaktherapie beeldend.

Vergoedingen

Specialistische GGZ wordt vergoed vanuit de basisverzekering, de overige therapieën/trainingen worden gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering betaald, door de werkgever of moeten door de patiënt zelf worden betaald.

Verwijzing verplicht

Voor specialistische GGZ is een volledig ingevulde verwijzing nodig. Een patiënt kan alleen een afspraak maken voor een intakegesprek als de verwijzing bij ons binnen is. Om patiënten sneller op de juiste plek binnen de GGZ te krijgen, en om te voorkomen dat ze onnodig op een wachtlijst staan, neemt de psychiater bij onduidelijkheden of vragen naar aanleiding van de verwijzing contact op met de huisarts.

Voorbeeld verwijsbrief

Collegiaal overleg

Wilt u collegiaal overleg met de psychiater dan kunt u een email sturen naar info@praktijkquerido.nl of telefonisch contact opnemen met het secretariaat, 035 6422284 de psychiater belt u op een afgesproken tijd terug.

Crisisbeleid

Praktijk Querido beschikt niet over de mogelijkheid om 24 uur per dag bereikbaar te zijn.
In geval van crisis kunnen patiënten tijdens de openingstijden van het secretariaat contact met ons opnemen. Buiten de openingstijden van het secretariaat verwijzen wij hen naar de huisartsenpost. Als de praktijk gesloten is in verband met vakantie, neemt een psychiater uit de regio tijdens werkdagen waar voor dringende zaken.

Ons behandelaanbod

Voor ons volledige aanbod van behandelingen verwijzen wij u naar deze pagina.