Terug naar het nieuwsoverzicht
Blog / 26.08.2023

Dankjewel voor je mooie woorden

De volgende woorden zijn van een vrouw zo beschadigd en verwaarloosd als kind maar zelf zo krachtig en talentvol. We hebben lang geleden afscheid genomen van haar. Soms trekt ze nog aan de bel om te laten weten hoe het gaat. De belangrijkste zin voor ons? ‘wat ik in mijn verdere leven meeneem.’ Dat is iets wat iedereen als kind mee zou moeten krijgen. Een koffer vol gereedschap om te kunnen leven. Ze is lang genoeg bij ons weg en heeft na ons afscheid nog zeer uitdagende gebeurtenissen ervaren om te weten dat het is beklijfd wat ze zelf heeft opgebouwd bij ons: een fundament.  Het belangrijkste wat wij doen is mensen faciliteren om alsnog emotioneel gezond op te groeien. Zo fijn dat ze is gekomen en dankjewel voor je mooie woorden.

Juli 2023

Wat ik van Praktijk Querido vind

Allereerst: Menselijk! Met een dikke hoofdletter.

Waar jij als Persoon op de voorgrond staat.

Waar zeer deskundige, betrokken en warme mensen werken, en waar eerlijke confrontatie je (jezelf) verder brengt.

Overigens een van de uitzonderlijke praktijken die minder positieve reviews gerust op Google laat staan en zelf op de eigen website plaatst: daar wilde ik juist naartoe.

Beste keuze ooit.

Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel beeldende & groepstherapie (incl. enkele 1 op 1 gesprekken) van, met en bij Bram & Nicole voor me betekend heeft en in versterkende zin teweeg heeft gebracht wat ik in mijn verdere leven meeneem.

Een plek die ik iedereen gun, en tegelijk als ‘hidden gem’ zou willen bewaren 😉

als afscheidscadeau kregen wij een geweldig beeldend verslag van de ontwikkeling die ze bij ons had doorgemaakt 

   

Deel bericht: