Terug naar de webshop Terug naar Zelfbeeld en Zelfvertrouwen

Zelfbeeld

Trefwoord: realiteit, Vaardigheden, zelfbeeld

Je zelfbeeld geeft weer hoe je over jezelf denkt. Dit bestaat uit positieve en negatieve evaluaties over jezelf, eigenschappen, ervaringen, wat je kan (feiten), waar je toe in staat bent (mogelijkheden) en wat je graag zou willen (ideaalbeelden). Niemand is perfect, maar sommige mensen schilderen zichzelf negatiever af tegenover zichzelf dan dat realistisch is. Dit kan leiden tot onzekerheden, somberheid en het missen van kansen. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kan je leren hoe je jouw zelfbeeld kunt verbeteren. Het hoofddoel is om vaardigheden aan te leren om een positiever zelfbeeld te creëren. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van andere mensen die aan hun zelfbeeld willen werken. Na het volgen van deze module heb je handvatten gekregen en vaardigheden geleerd om een realistisch zelfbeeld te ontwikkelen en te behouden.

Indeling

1. Welk beeld heb jij van jezelf?
2. Wat zijn jouw sterke kanten?
3. Een positief geheugensteuntje.

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Wat zou een vriend of vriendin tegen je zeggen over hetgeen waar jij ontevreden over bent?
2. Noem een positieve ervaring en wat zegt dit over jou persoonlijke eigenschappen?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

De module Zelfbeeld is voor mensen die hun zelfbeeld willen verbeteren.

 99,00

Zelfbeeld

De module Zelfbeeld is voor mensen die hun zelfbeeld willen verbeteren.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht