Terug naar de webshop Terug naar Zelfbeeld en Zelfvertrouwen

Zelfbeeld

Trefwoord: realiteit, Vaardigheden, zelfbeeld

Zelfbeeld.

Module

Met behulp van deze module kan je leren hoe je jouw zelfbeeld kunt verbeteren. Het hoofddoel is om vaardigheden aan te leren om een positiever zelfbeeld te creëren. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van andere mensen die aan hun zelfbeeld willen werken. Na het volgen van deze module heb je handvatten gekregen en vaardigheden geleerd om een realistisch zelfbeeld te ontwikkelen en te behouden.

Indeling

1. Welk beeld heb jij van jezelf?
2. Wat zijn jouw sterke kanten?
3. Een positief geheugensteuntje.

Begeleiding

Een module kan met of zonder begeleiding gevolgd worden.
In principe kan elke module zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. Dit is de goedkoopste variant.
Een module begeleid volgen heeft altijd het voordeel dat er meer uit de module gehaald kan worden, omdat de behandelaar na elke sessie feedback op je opdrachten geeft. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je de opdrachten goed hebt uitgevoerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de ingebouwde berichtenfunctie contact te hebben met de begeleider voor vragen, verduidelijking of als je onverhoopt vast bent gelopen. In verband met de arbeidsuren is dit een duurdere variant.
Je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Voorbeeld opdrachten

1. Wat zou een vriend of vriendin tegen je zeggen over hetgeen waar jij ontevreden over bent?

2. Noem een positieve ervaring en wat zegt dit over jou persoonlijke eigenschappen?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Melanie Hofstra via melanie@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

De module Zelfbeeld is voor mensen die hun zelfbeeld willen verbeteren.

 99,00 189,00

Zelfbeeld

De module Zelfbeeld is voor mensen die hun zelfbeeld willen verbeteren.

 99,00 189,00

 189,00
 99,00