Terug naar de webshop Terug naar Voorlichting voor Ouders

Voorlichting Over Emoties Voor Ouders

Trefwoord: emoties, ouders, voorlichting

Bij, opgroeiende, kinderen krijg je als ouder vroeg of laat te maken met de emoties van je kind. Uit een kind zich of juist niet? Hoe ga je daar als ouder mee om en hoe kan je jouw kind helpen om meer grip te krijgen op zijn of haar emoties? Er is veel informatie te vinden over emoties, maar door de hoeveelheid kan je het overzicht kwijtraken en is het lastig te bepalen wat op jouw situatie van toepassing is. Deze module is speciaal ontwikkelt om ouders op een persoonlijke manier te begeleiden in het omgaan met emoties van kinderen. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kan je leren hoe je als ouder beter kunt omgaan met de emoties van jouw kind(eren). Het hoofddoel is om een stappenplan te leren waarmee je jouw kind beter kan begrijpen en helpen indien dat nodig is. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, een stappenplan en andere ouders die de emoties van hun kinderen beter willen leren begrijpen. Deze module zorgt ervoor dat je vaardigheden leert die je in het dagelijks leven kan toepassen om jouw kind(eren) beter te leren begrijpen.

Indeling

1. Omgaan met de emoties van je kind (voor ouders)

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Wat is nog lastig in het omgaan met de emoties van jouw kind(eren)?
2. Voer stap 1 uit, benoem de emotie van jouw kind.

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor ouders die beter willen omgaan met de emoties van hun kind(eren).

 99,00

Voorlichting Over Emoties Voor Ouders

Deze module is voor ouders die beter willen omgaan met de emoties van hun kind(eren).

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht