Terug naar de webshop Terug naar Trainingen & workshops

(Ver)Ken jezelf voor vaktherapeuten

Trefwoord: nascholing
Datum: in overleg
Tijd: 10:00 - 17:00
Locatie: Praktijk Querido
Prijs: € 409,09

Training (Ver)Ken jezelf! voor vaktherapeuten
De training (Ver)Ken jezelf! is een intensieve tweedaagse training voor vaktherapeuten ontwikkelt door Bram Querido, psychiater en Nicole Querido-Couprie, beeldend therapeut.
Doel van de training is jezelf onderzoeken met behulp van beeldende opdrachten gebaseerd en geïnspireerd op Transactionele Analyse (hierna te noemen TA).
De TA is een theorie over persoonlijkheid, communicatie en verandering, ontwikkeld in de vijftiger jaren. Grondlegger van de Transactionele Analyse is de Canadese psychiater Eric Berne (1910-1970).

Cursusindeling
De training duurt twee dagen van 10:00 tot 17:00. ’s ochtends krijg je een theoretische uitleg over de basisbegrippen uit de TA. Van 13:00 tot 14:00 uur is de lunch, gevolgd door het praktijkdeel van 14:00 tot 17:00 uur met beeldende opdrachten.

Voor wie is de training bedoeld?
De doelgroep bestaat uit vaktherapeuten en vaktherapeuten in opleiding.

Kosten en inschrijven
De kosten bedragen €495.- Dit bedrag is inclusief materialen en een (biologische) lunch, thee en koffie exclusief studieboek. Inschrijven kan via nicole@praktijkquerido.nl. Elke training bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole Querido-Couprie, 035-6422284.

Verplichte literatuur
Transactionele analyse Het handboek. Klik hier om direct te bestellen.

Locatie
Praktijk Querido, Larenseweg 14 1221CM Hilversum. De praktijk ligt op 1 minuut afstand van CS Hilversum.

Trainers
Bram Querido heeft de opleiding Transactionele Analyse gevolgd bij Maarten Kouwenhoven en Marijke Arendsen Hein aan de A.N.I.T.A. (nu bekend als de TA academie) en is sinds 1990 werkzaam als psychiater. Nicole Querido-Couprie is sinds 2007 werkzaam als beeldend therapeut. Samen hebben zij sinds 1996 een vrijgevestigde praktijk in Hilversum.

Toelatingseisen
Erkende bachelor zoals hier omschreven
*Accreditatie SRV 24 punten

(Ver)Ken jezelf voor vaktherapeuten

€ 409,09

Geaccrediteerde nascholing voor vaktherapeuten

Gallerij (Klik op de afbeelding om te vergroten)

Voorkant van het boek 'Transactionele Analyse'Bladzijde van het boek ' Transactionele Analyse'Flessen met handverfTekening van poppetjes die tegen elkaar pratenFoto van een schilderij emt cirkels