Terug naar de webshop Terug naar Sociale Vaardigheden

Omgaan Met Gevoelens Van Anderen

Trefwoord: gevoelens, omgaan, sociale vaardigheden

Sociale vaardigheden zijn vaardigheden die betrekking hebben op de omgang met andere mensen. Onder deze vaardigheden valt o.a. het omgaan met gevoelens van andere mensen. Het is in communicatie van belang dat je een idee hebt hoe andere mensen zich voelen zodat je daar rekening mee kan houden. Daarvoor is ook inlevingsvermogen nodig. Mensen waarderen het vaak erg als je rekening houdt met hun gevoelens. Dit zorgt er voor dat er een diepere relatie kan ontstaan. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kun je leren hoe je beter met gevoelens van anderen kunt omgaan. Het hoofddoel is om in jouw omgeving te oefenen met het omgaan van gevoelens van andere mensen. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van mensen die zich ook beter willen inleven in de gevoelens van anderen. De module leert je vaardigheden om in jouw omgeving je beter te kunnen inleven in andere mensen.

Indeling

1. Omgaan met gevoelens van anderen.
2. Evaluatie: Omgaan met gevoelens van anderen.

Voorbeeld opdrachten

1. Welk gevoel herkende je bij de ander?
2. Hoe reageerde je op het gevoel van de ander?

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor mensen die beter willen kunnen omgaan met de gevoelens van andere mensen.

 99,00

Omgaan Met Gevoelens Van Anderen

Deze module is voor mensen die beter willen kunnen omgaan met de gevoelens van andere mensen.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht