Terug naar de webshop Terug naar Sociale Vaardigheden

Kritiek

Trefwoord: kritiek, sociale vaardigheden, uiten

Sociale vaardigheden zijn vaardigheden die betrekking hebben op de omgang met andere mensen. Onder deze vaardigheden valt o.a. het geven en het ontvangen van kritiek. Opbouwende kritiek kan mensen beter laten presteren, terwijl negatieve kritiek mensen somber of boos kan maken of minderwaardig kan laten voelen. Het is goed om te weten hoe je opbouwende kritiek geeft en hoe je kan omgaan met negatieve kritiek. Hierdoor kan je persoonlijk groeien en je mannetje staan. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kun je leren hoe je beter met kritiek om kunt gaan. Het hoofddoel is om in jouw eigen omgeving te oefenen met het uiten en het ontvangen van kritiek. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van mensen die ook beter willen leren omgaan met kritiek. De module leert je vaardigheden aan om in jouw omgeving beter kritiek te kunnen geven en te kunnen ontvangen.

Indeling

1. Hoe ga je met kritiek om?
2. Evaluatie: Hoe ga je met kritiek om?

Voorbeeld opdrachten

1. Aan wie zou jij feedback willen vragen?
2. Beschrijf een situatie waarin je wel kritiek had willen geven, maar het niet gedaan hebt.

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor mensen die willen leren hoe zij beter kritiek kunnen geven en ontvangen.

 99,00

Kritiek

Deze module is voor mensen die willen leren hoe zij beter kritiek kunnen geven en ontvangen.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht