Terug naar de webshop Terug naar Sociale Vaardigheden

Inzicht In Sociale Vaardigheden

Trefwoord: inzicht, probleemgebieden, sociale vaardigheden

Sociale vaardigheden zijn vaardigheden die betrekking hebben op de omgang met andere mensen. Deze vaardigheden zet je dagelijks in voor het opbouwen en onderhouden van contacten, maar ook luisteren, grenzen aangeven, weigeren en rekening houden met je eigen gevoelens en die van een ander. Als deze vaardigheden foutief of onderontwikkeld zijn kan je daar in het dagelijks leven flink last van hebben. Het is dan belangrijk dat je inzicht krijgt in de problemen in de specifieke gebieden van sociale vaardigheden, zodat je aan de juiste vaardigheden kan werken. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kun je inzicht krijgen in de problemen waar je tegen aanloopt op sociaal gebied. Het hoofddoel is om voor jezelf een overzicht te creëren waar je aan wilt gaan werken en welke volgende modules bij jouw problemen passen. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van mensen die ook meer inzicht willen in hun sociale problematiek. De module geeft een overzicht van de sociale problematiek.

Indeling

1. Sociale vaardigheden in kaart.

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Over welke contacten ben je tevreden?
2. Over welke contacten ben je minder tevreden?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor mensen die inzicht willen krijgen in de problemen die zij ervaren in sociaal contact met andere mensen.

 99,00

Inzicht In Sociale Vaardigheden

Deze module is voor mensen die inzicht willen krijgen in de problemen die zij ervaren in sociaal contact met andere mensen.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht