Terug naar de webshop Terug naar Sociale Vaardigheden

Gevoelens Uiten

Trefwoord: gevoelens, sociale vaardigheden, uiten

Sociale vaardigheden zijn vaardigheden die betrekking hebben op de omgang met andere mensen. Onder deze vaardigheden valt o.a. het uiten van gevoelens. Dat klinkt misschien logisch, maar in de praktijk is dit voor veel mensen toch lastig. Gevoelens zijn erg persoonlijk en je stelt je daarmee kwetsbaar op. Het heeft als voordeel dat andere weten wat voor een effect een situatie of gebeurtenis op jou heeft, zodat zij gepast kunnen handelen. Daarnaast zorgt het in de onderlinge relatie ook voor een stukje intimiteit en dat is gunstig voor de kwaliteit van de relatie. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kun je leren hoe je beter je gevoelens kunt uiten. Het hoofddoel is om in jouw eigen omgeving te oefenen met het uiten van de gevoelens die je hebt. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van mensen die ook beter hun gevoelens willen leren uiten. De module leert je vaardigheden aan om in jouw omgeving beter de gevoelens die je ervaart te kunnen uiten naar anderen.

Indeling

1. Hoe maak ik duidelijk wat ik voel?
2. Evaluatie: Hoe maak ik duidelijk wat ik voel?

Voorbeeld opdrachten

1. Hoe ga jij om met boosheid?
2. Hoe ga jij om met bang zijn?

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen  via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor mensen die hun gevoelens beter willen uiten.

 99,00

Gevoelens Uiten

Deze module is voor mensen die hun gevoelens beter willen uiten.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht