Terug naar de webshop Terug naar Sociale Vaardigheden

Contact Onderhouden

Trefwoord: contact onderhouden, relaties, sociale vaardigheden

Sociale vaardigheden zijn vaardigheden die betrekking hebben op de omgang met andere mensen. Onder deze vaardigheden valt o.a. contact onderhouden met andere mensen. Door andere verplichtingen, ongemakkelijkheid, verlegenheid kan het lastig zijn om contact te onderhouden. Een langere relatie geeft de mogelijkheid tot meer diepgang en daardoor kan er meer voldoening uit de relatie worden gehaald. Daarvoor is het wel essentieel om dit contact warm te houden anders haken andere mensen vaak af. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kun je leren hoe je beter contact kunt onderhouden met andere mensen. Het hoofddoel is om in jouw eigen omgeving te oefenen met contacten onderhouden. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van mensen die ook willen leren hoe zij beter contacten kunnen onderhouden. De module leert je vaardigheden aan om in jouw omgeving beter contacten te kunnen onderhouden.

Indeling

1. Hoe onderhoud je contact?
2. Evaluatie: Hoe onderhoud je contact?

Zelfstandig

Een module kan met of zonder begeleiding gevolgd worden.
In principe kan elke module zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Hoe heb je contact onderhouden?
2. Hoe was de reactie van de ander en wat voelde jij daarbij?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor mensen beter willen worden in contact onderhouden met andere mensen en beter relaties te kunnen opbouwen en onderhouden.

 

 99,00

Contact Onderhouden

Deze module is voor mensen beter willen worden in contact onderhouden met andere mensen en beter relaties te kunnen opbouwen en onderhouden.

 

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht