Terug naar de webshop Terug naar Sociale Vaardigheden

Contact Maken

Trefwoord: aanspreken, contact maken, sociale vaardigheden

Sociale vaardigheden zijn vaardigheden die betrekking hebben op de omgang met andere mensen. Onder deze vaardigheden valt o.a. contact maken met andere mensen. Het kan lastig zijn om contact te leggen en zeker als je onbekend bent in de omgeving of verder niemand kent. Toch kan het tot verrijking leiden, zoals nieuwe vrienden, kansen en mogelijkheden. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kun je leren hoe je beter contact kunt leggen met andere mensen. Het hoofddoel is om in jouw eigen omgeving te oefenen met contact maken. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van mensen die ook beter willen leren contact te maken. De module leert je vaardigheden aan om in jouw omgeving beter contact te kunnen leggen.

Indeling

1. Hoe maak je contact?
2. Evaluatie: Hoe maak je contact?

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Waar ga je op letten met het contact maken?
2. Waar zou je tegenaan kunnen lopen bij het maken van contact?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor mensen die contact maken met andere mensen lastig vinden en beter willen worden in het aanspreken van mensen.

 99,00

Contact Maken

Deze module is voor mensen die contact maken met andere mensen lastig vinden en beter willen worden in het aanspreken van mensen.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht