Terug naar de webshop Terug naar Sociale Vaardigheden

Complimenten

Trefwoord: complimenten, positiviteit, sociale vaardigheden

Sociale vaardigheden zijn vaardigheden die betrekking hebben op de omgang met andere mensen. Onder deze vaardigheden valt o.a. complimenten geven en ontvangen. Het klinkt makkelijker dan het soms in praktijk is. Het geven van een compliment zorgt ervoor dat je andere mensen stimuleert en zich beter laat voelen over zichzelf. Dit zelfde kan het te weeg brengen als iemand jou een compliment geeft. Belangrijk is hierbij dat het compliment oprecht is en dat je er voor open staat en het niet afdoet als iets ‘gewoons’. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kun je leren hoe je beter complimenten kunt geven en hoe je beter complimenten kunt ontvangen. Het hoofddoel is om in jouw eigen omgeving te oefenen met complimenten. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van mensen die ook beter willen omgaan met complimenten. De module leert je vaardigheden aan om in jouw omgeving beter complimenten te kunnen ontvangen als te geven.

Indeling

1. Hoe geef en ontvang je complimenten?
2. Evaluatie: Hoe geef en ontvang je complimenten?

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit.

Voorbeeld opdrachten

1. Hoe reageer je normaal op een compliment?
2. Wie zou jij komende week een compliment kunnen geven?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig. Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor mensen die beter complimenten willen kunnen geven of beter willen omgaan met complimenten die zij krijgen.

 99,00

Complimenten

Deze module is voor mensen die beter complimenten willen kunnen geven of beter willen omgaan met complimenten die zij krijgen.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht