Terug naar de webshop Terug naar Persoonlijke Ontwikkeling

Richting Aan Je Leven Geven

Trefwoord: doelen, leven, richting

Richting aan je leven geven kan helpen bij het nuttig voelen. Voordat je je richting kan bepalen zul je moeten bedenken wat je belangrijk, interessant en leuk vindt in het leven. Vervolgens is het van belang dat je bepaald volgens welke normen en waarden je leeft en volgens welke je zou willen leven. Door die facetten samen te brengen kan je een plan van aanpak maken en dit stap voor stap in praktijk brengen. Een doel in je leven helpt bij het bestrijden van somberheid en minderwaardige gevoelens. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kan je inzicht krijgen jouw waarden. Het hoofddoel is om met behulp van jouw waarden tot concrete doelen te komen, zodat je, je leven weer richting kan geven. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van mensen die ook meer richting aan hun leven willen geven. Na het volgen van deze module heb je doelen opgesteld die passen bij jouw waarden en die je in het dagelijks leven kan nastreven.

Indeling

1. Wat vind je belangrijk in je leven?
2. Leven naar je waarden.
3. Plan van aanpak.
4. Waar sta je nu?

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Schrijf op welke waarden voor jou van belang zijn.
2. Wat is je ultieme droomdoel?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is geschikt voor mensen die meer duidelijkheid voor zichzelf willen wat hun belangrijkste waarden en doelen zijn en hoe zij richting kunnen geven aan hun leven.

 99,00

Richting Aan Je Leven Geven

Deze module is geschikt voor mensen die meer duidelijkheid voor zichzelf willen wat hun belangrijkste waarden en doelen zijn en hoe zij richting kunnen geven aan hun leven.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht