Terug naar de webshop Terug naar Persoonlijke Ontwikkeling

Grip Op Seksualiteit

Trefwoord: intimiteit, plannen, seksualiteit

Communiceren over intimiteit en seksualiteit is niet voor iedereen gemakkelijk. Toch is het in een relatie belangrijk om hierover te communiceren. Voordat je kan communiceren is het van belang dat je zelf weet wat jij wil op die gebied en kijkt of dat overeenkomt met hoe de situatie nu is. Vervolgens kan je hierover communiceren met je partner op een manier die voor beide prettig en comfortabel. Dit op zich al een vorm van intimiteit. Het delen van gedachten en wensen. Op deze manier kun je je relatie naar een hoger niveau tillen. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kun je leren hoe je beter kunt communiceren over seksualiteit en intimiteit.  Het hoofddoel is om inzicht te krijgen in hoe jij nu denkt over seksualiteit en intimiteit en hoe je dat graag zou willen, zodat je dit vervolgens kan inzetten ter verbetering van jouw communicatie over seksualiteit en intimiteit. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van mensen die ook beter willen communiceren over seksualiteit en intimiteit. Deze module zorgt voor inzicht en handvatten zodat je jouw communicatie over seksualiteit en intimiteit naar een hoger niveau kan tillen, zodat er minder misverstanden kunnen ontstaan.

Indeling

1. Grip op intimiteit en seksualiteit.
2. Intimiteit en seksualiteit: Maak een plan.

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Waar ben je op het gebied van intimiteit tevreden over?
2. Maak een to-do-lijst met daarop de actie die je gaat uitvoeren, wie verantwoordelijk is en wanneer je dit afgerond wilt hebben.

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor mensen die vooral beter over seksualiteit en intimiteit willen kunnen communiceren.

 99,00

Grip Op Seksualiteit

Deze module is voor mensen die vooral beter over seksualiteit en intimiteit willen kunnen communiceren.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht