Terug naar de webshop Terug naar Persoonlijke Ontwikkeling

Grip Op Gezondheid

Trefwoord: bewegen, gezondheid, plannen

Het is algemeen bekend dat het goed is om op de gezondheid te letten. Alleen de stap tussen die kennis en het daadwerkelijk uitvoeren kan soms nog knap lastig zijn. Om daar ondersteuning bij te bieden kun je een persoonlijk plan ontwikkelen. De voordelen op korte termijn zijn dat je inzicht krijgt in de huidige staat van je gezondheid, wat je wilt bereiken en te weten komt wat je daarvoor nodig hebt. Op lange termijn kan je daarmee, ernstige, gezondheidsklachten in te toekomst proberen te voorkomen. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kun je leren hoe je je gezondheid kunt verbeteren. Het hoofddoel is om inzicht te krijgen in je gezondheid op dit moment en een plan te maken om je gezondheid te kunnen verbeteren in de toekomst. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van mensen die ook beter met hun gezondheid om willen gaan. Deze module zorgt voor inzicht en handvatten zodat je jouw gezondheid naar een hoger niveau kan tillen, zodat de kans op gezondheidsklachten verminderd wordt.

Indeling

1. Grip op gezondheid.
2. Gezondheid: Maak een plan.

Zelfstandig

Elke module zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Heb jij op dit moment voldoende lichaamsbeweging?
2. Wat zou je in de toekomst willen op het gebied van gezondheid?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor mensen, met psychische problematiek, die hun gezondheid willen verbeteren.

 99,00

Grip Op Gezondheid

Deze module is voor mensen, met psychische problematiek, die hun gezondheid willen verbeteren.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht