Terug naar de webshop Terug naar Persoonlijke Ontwikkeling

Grip Op Geldzaken

Trefwoord: financiën, geld, voeding

Financiële problemen kunnen een enorme stressbron zijn. Het is dus fijn als je deze weet te voorkomen. Alleen de stap tussen die kennis en het daadwerkelijk uitvoeren kan soms nog knap lastig zijn. Ondersteuning hierbij kan helpen alles op orde te houden. Dit kan o.a. met een huishoudboekje of door de administratie regelmatig bij te houden. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kun je leren hoe je beter met geldzaken om kunt gaan. Het hoofddoel is om overzicht te krijgen van de financiën en een plan maken hoe met geld in de toekomst om te gaan. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van mensen die ook beter met geld om willen kunnen gaan. Deze module zorgt voor inzicht en handvatten zodat je jouw geldzaken op orde kan krijgen en houden, zodat de kans op financiële problemen verminderd wordt.

Indeling

1. Grip op geldzaken.
2. Geldzaken: Maak een plan.

Zelfstandig

Elke module zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Werk jij je administratie tenminste één keer per week bij?
2. Hoe zou jij in de toekomst met geld om willen gaan?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor mensen die, door psychische problemen, het overzicht op hun geldzaken zijn verloren en dit graag willen herstellen.

 99,00

Grip Op Geldzaken

Deze module is voor mensen die, door psychische problemen, het overzicht op hun geldzaken zijn verloren en dit graag willen herstellen.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht