Terug naar de webshop Terug naar E-Health: Problematiek

Online Module: Burnout Deel 2

Trefwoord: burnout, experiment, gedachten

Burnout deel 2

Burnout klachten. Voor meer informatie klik hier.

Module

Burnout

Met behulp van deze module kan je leren hoe je de gedachten die samengaan met jouw burn out aan kunt pakken. Het hoofddoel is om door middel van oefeningen en experimenten jouw eigen gedachten te toetsen om te kijken of deze gedachten realistisch zijn of dat ze jouw burn out in stand houden. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes, experimenten en ervaringen van andere mensen die hun gedachten rondom hun burn out willen aanpakken. Na het volgen van deze module heb je informatie gekregen over gedachten en hoe je deze door middel van oefeningen en experimenten zelf kunt toetsen.

Deze module is de tweede van een reeks van vier modules om burn-out aan te pakken. Om het beste resultaat te bereiken raden wij je aan alle vier de modules te volgen.

Indeling

1. Waar denk je aan?
2. Denk verder.
3. Daag je gedachten uit.
4. Breng het in de praktijk.
5. Hoe ging het in de praktijk?

Begeleiding

photo_editor_1491856539324

Een module kan met of zonder begeleiding gevolgd worden.
In principe kan elke module zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. Dit is de goedkoopste variant.
Een module begeleid volgen heeft altijd het voordeel dat er meer uit de module gehaald kan worden, omdat de behandelaar na elke sessie feedback op je opdrachten geeft. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je de opdrachten goed hebt uitgevoerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de ingebouwde berichtenfunctie contact te hebben met de begeleider voor vragen, verduidelijking of als je onverhoopt vast bent gelopen. In verband met de arbeidsuren is dit een duurdere variant.
Je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Voorbeeld opdrachten

1. Vul het gedachteschema in voor een situatie op je werk waarbij de spanning hoog op liep voor jou.

2. Geef aan wat voor jou helpende en niet-helpende gedachten waren die je op dat moment had?

Voor- en nadelen

photo_editor_1491829928496

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

€ 81,82€ 214,05

Online Module: Burnout Deel 2

€ 81,82€ 214,05

Deze module is voor volwassenen met een burnout die hun gedachten willen leren aanpakken.

€ 214,05
€ 81,82