Terug naar de webshop Terug naar E-Health: Verbeter jezelf

Online Module: Slapen

Trefwoord: slaapproblemen, slapen, tips

Slapen

Slapen is een essentieel onderdeel van de dag.

Module

Slapen

Met behulp van deze module kan je leren hoe je beter kan slapen. Het hoofddoel is om factoren die jouw slaap kunnen verstoren aan te pakken, zodat je een grotere kans hebt op een goede nachtrust. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes, geluidsfragmenten en ervaringen van mensen die ook beter wilden leren slapen. Na het volgen van deze module heb je handvatten en tips gekregen om verstorende factoren te identificeren en aan te pakken, zodat je prettiger kan slapen.

Indeling

1. Welkom
2. Wat is er aan de hand?
3. Zorg voor goede slaapgewoonten
4. Ontspannen voor een goede nachtrust
5. Anders denken

Begeleiding

photo_editor_1491856539324

Een module kan met of zonder begeleiding gevolgd worden.
In principe kan elke module zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. Dit is de goedkoopste variant.
Een module begeleid volgen heeft altijd het voordeel dat er meer uit de module gehaald kan worden, omdat de behandelaar na elke sessie feedback op je opdrachten geeft. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je de opdrachten goed hebt uitgevoerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de ingebouwde berichtenfunctie contact te hebben met de begeleider voor vragen, verduidelijking of als je onverhoopt vast bent gelopen. In verband met de arbeidsuren is dit een duurdere variant.
Je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Voorbeeld opdrachten

1. Wat voor een effect hebben jouw slaapproblemen op jouw dagelijks leven?

2. Wat kun je doen om jouw slaapomgeving te verbeteren?

Voor- en nadelen

photo_editor_1491829928496

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

 

€ 81,82€ 214,05

Online Module: Slapen

€ 81,82€ 214,05

Deze module is voor mensen die beter willen kunnen slapen.

€ 214,05
€ 81,82