Terug naar de webshop Terug naar

Geld ~ Onbegeleid

Trefwoord: ADHD, Afspraken, Begeleid, Onthouden

Module

Met behulp van deze module kan je leren hoe je beter met geld om kunt gaan. Het hoofddoel is inzicht krijgen in hoe je nu met je financiën omgaat en leren wat voor jou passende manieren zijn om beter met je geld om te gaan. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van andere mensen met ADHD die tegen hetzelfde probleem aanlopen. Na het volgen van deze module heb je handvatten en tips gekregen om  de financiën beter op orde te houden en problemen op het gebied van geld te voorkomen.

Indeling module

1. Beter omgaan met geld.

Voorbeeld opdrachten

1. Waarom is het lastig voor jou om met geld om te gaan?
– Rekeningen vergeten te betalen
– Snel geld uitgeven
– Anders

2. Hoe zou het voor jou zijn als het lukt om beter met geld om te gaan?

Onbegeleid

Deze module kan je onbegeleid volgen. De opdrachten die je maakt kan je zelf controleren met behulp van de ingebouwde feedback. Dit is feedback die past bij de meeste mensen, maar is niet toegespitst op de specifiek door jou gegeven antwoorden. Er is geen contact met een behandelaar gedurende de online behandeling, maar je kan bij vragen of vastlopen wel contact opnemen via melanie@praktijkquerido.nl

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Melanie Hofstra via melanie@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

.

 

 99,00

Geld ~ Onbegeleid

.

 

 99,00