Terug naar de webshop Terug naar

Burnout deel 4 – Begeleid

Trefwoord: Begeleid, burnout, preventie, terugval

Burnout deel 4

Burnout klachten. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module ontwikkel je zelf je eigen burn out terugvalpreventie programma. Het hoofddoel is om inzicht te krijgen in de factoren die een terugval kunnen veroorzaken en een plan te maken voor als je met deze factoren te maken krijgt. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van andere mensen met burn out klachten die een terugvalpreventie programma maken. Na het volgen van deze module heb je, je persoonlijke burn out terugvalpreventie programma gemaakt.

Deze module is de vierde van een reeks van vier modules om burn-out aan te pakken. Om het beste resultaat te bereiken raden wij je aan alle vier de modules te volgen.

Indeling

1. De volgende stap.

Begeleid

Deze module kun je begeleid volgen. De opdrachten die je maakt, kun je zelf controleren met behulp van de ingebouwde feedback, maar daarnaast krijg je na het afronden van elke sessie feedback van jouw online behandelaar. Dit zorgt ervoor dat de feedback specifiek op jou gericht is. Ook kun je jouw online behandelaar via een ingebouwde gespreksfunctie benaderen voor vragen of als je vastloopt.

Voorbeeld opdrachten

1. Als het goed met me gaat merk ik dat aan?

2. Wat doe ik om te zorgen dat het goed met mij blijft gaan?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Melanie Hofstra via melanie@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

€ 109,00

Burnout deel 4 – Begeleid

€ 109,00

Dit is de begeleide versie van de module Burnout Deel 4.
Deze module is voor mensen die een burnout terugvalpreventie programma willen maken.