Terug naar de webshop Terug naar

Burnout deel 3 – Onbegeleid

Trefwoord: burnout, onbegeleid, oplossingen, plan van aanpak

Burnout deel 3

Burnout klachten. Voor meer informatie klik hier.

Module

Burnout

Met behulp van deze module kan je leren hoe je problemen identificeert, zodat je weet wat je precies moet oplossen. Het hoofddoel is om door middel van oefeningen problemen te leren identificeren, een plan van aanpak te maken en oplossingen uit te proberen. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van andere mensen met burn out klachten die hun problemen willen oplossen. Na het volgen van deze module heb je informatie en handvatten gekregen hoe je tot effectieve oplossingen kunt komen voor de problemen waar je tegen aan loopt.

Deze module is de derde van een reeks van vier modules om burn-out aan te pakken. Om het beste resultaat te bereiken raden wij je aan alle vier de modules te volgen.

Indeling

1. Welke problemen spelen er?
2. Zoeken naar oplossingen.
3. Hoe ging het oplossen?

Onbegeleid

 

photo_editor_1491828856715

Deze module kan je onbegeleid volgen. De opdrachten die je maakt kan je zelf controleren met behulp van de ingebouwde feedback. Dit is feedback die past bij de meeste mensen, maar is niet toegespitst op de specifiek door jou gegeven antwoorden. Er is geen contact met een behandelaar gedurende de online behandeling, maar je kan bij vragen of vastlopen wel contact opnemen via melanie@praktijkquerido.nl.

Voorbeeld opdrachten

1. Wat is het verschil tussen de situatie zoals die nu is en hoe je de situatie graag zou willen zien?

2. Wat heb je nodig om je oplossing uit te voeren en hoe regel je dit?

Voor- en nadelen

photo_editor_1491829928496

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

€ 81,82

Burnout deel 3 – Onbegeleid

€ 81,82

Dit is de onbegeleide versie van de module Burnout Deel 3.
Deze module is voor volwassenen met een burn-out die oplossingen willen leren bedenken voor de problemen waar zij tegenaan lopen.