Terug naar de webshop Terug naar

Burnout deel 2 – Begeleid

Trefwoord: Begeleid, burnout, experiment, gedachten

Burnout deel 2

Burnout klachten. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kan je leren hoe je de gedachten die samengaan met jouw burn out aan kunt pakken. Het hoofddoel is om door middel van oefeningen en experimenten jouw eigen gedachten te toetsen om te kijken of deze gedachten realistisch zijn of dat ze jouw burn out in stand houden. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes, experimenten en ervaringen van andere mensen die hun gedachten rondom hun burn out willen aanpakken. Na het volgen van deze module heb je informatie gekregen over gedachten en hoe je deze door middel van oefeningen en experimenten zelf kunt toetsen.

Deze module is de tweede van een reeks van vier modules om burn-out aan te pakken. Om het beste resultaat te bereiken raden wij je aan alle vier de modules te volgen.

Indeling

1. Waar denk je aan?
2. Denk verder.
3. Daag je gedachten uit.
4. Breng het in de praktijk.
5. Hoe ging het in de praktijk?

Begeleid

Deze module kun je begeleid volgen. De opdrachten die je maakt, kun je zelf controleren met behulp van de ingebouwde feedback, maar daarnaast krijg je na het afronden van elke sessie feedback van jouw online behandelaar. Dit zorgt ervoor dat de feedback specifiek op jou gericht is. Ook kun je jouw online behandelaar via een ingebouwde gespreksfunctie benaderen voor vragen of als je vastloopt.

Voorbeeld opdrachten

1. Vul het gedachteschema in voor een situatie op je werk waarbij de spanning hoog op liep voor jou.

2. Geef aan wat voor jou helpende en niet-helpende gedachten waren die je op dat moment had?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Melanie Hofstra via melanie@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

€ 259,00

Burnout deel 2 – Begeleid

€ 259,00

Dit is de begeleide versie van de module Burnout Deel 2.
Deze module is voor volwassenen met een burnout die hun gedachten willen leren aanpakken.