Terug naar de webshop Terug naar

Burnout deel 1 – Onbegeleid

Trefwoord: burnout, Informatie, onbegeleid, ontspanning

Burnout deel 1

Burnout klachten. Voor meer informatie klik hier.

Module

Burnout

Met behulp van deze module kan je inzicht krijgen jouw burn-outklachten. Het hoofddoel is om door middel van informatie inzicht te krijgen in jouw persoonlijke situatie en door middel van oefeningen om je meer te kunnen leren ontspannen. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, geluidsfragmenten, filmpjes en ervaringen van andere mensen die willen omgaan met hun burn-outklachten. Na het volgen van deze module heb je informatie gekregen over burn-out, heb je voor jezelf helder gemaakt wat de klachten voor jou zijn en betekenen en heb je kennis gemaakt met ontspanningsoefeningen.

Deze module is de eerste van een reeks van vier modules om burn-out aan te pakken. Om het beste resultaat te bereiken raden wij je aan alle vier de modules te volgen.

Indeling

1. Welkom.
2. Wat is er aan de hand?
3. Breng je dag in balans.
4. Oefenen met ontspannen.

Onbegeleid

 

photo_editor_1491828856715

Deze module kan je onbegeleid volgen. De opdrachten die je maakt kan je zelf controleren met behulp van de ingebouwde feedback. Dit is feedback die past bij de meeste mensen, maar is niet toegespitst op de specifiek door jou gegeven antwoorden. Er is geen contact met een behandelaar gedurende de online behandeling, maar je kan bij vragen of vastlopen wel contact opnemen via melanie@praktijkquerido.nl.

Voorbeeld opdrachten

1. Wat voor een lichamelijke klachten heb je momenteel?
– Spierpijn
– Hoofdpijn
– Maagklachten
– Slaapproblemen
– Anders

2. Welke dingen vraag jij je af?
– Deadline halen
– Familie bezoeken
– Voorbereid zijn
– Gezond koken
– Anders

Voor- en nadelen

photo_editor_1491829928496

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

€ 81,82

Burnout deel 1 – Onbegeleid

€ 81,82

Dit is de onbegeleide versie van de module Burnout Deel 1.
Deze module is voor volwassenen met een burnout die een start willen maken met de online behandeling om de klachten te verminderen.