Terug naar de webshop Terug naar

Slapen – Begeleid

Trefwoord: Begeleid, slaapproblemen, slapen, tips

Slapen

Slapen is een essentieel onderdeel van de dag.

Module

Met behulp van deze module kan je leren hoe je beter kan slapen. Het hoofddoel is om factoren die jouw slaap kunnen verstoren aan te pakken, zodat je een grotere kans hebt op een goede nachtrust. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes, geluidsfragmenten en ervaringen van mensen die ook beter wilden leren slapen. Na het volgen van deze module heb je handvatten en tips gekregen om verstorende factoren te identificeren en aan te pakken, zodat je prettiger kan slapen.

Indeling

1. Welkom
2. Wat is er aan de hand?
3. Zorg voor goede slaapgewoonten
4. Ontspannen voor een goede nachtrust
5. Anders denken

Begeleid

Deze module kun je begeleid volgen. De opdrachten die je maakt, kun je zelf controleren met behulp van de ingebouwde feedback, maar daarnaast krijg je na het afronden van elke sessie feedback van jouw online behandelaar. Dit zorgt ervoor dat de feedback specifiek op jou gericht is. Ook kun je jouw online behandelaar via een ingebouwde gespreksfunctie benaderen voor vragen of als je vastloopt.

Voorbeeld opdrachten

1. Wat voor een effect hebben jouw slaapproblemen op jouw dagelijks leven?

2. Wat kun je doen om jouw slaapomgeving te verbeteren?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Melanie Hofstra via melanie@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

€ 259,00

Slapen – Begeleid

€ 259,00

Dit is de begeleide versie van de module Slapen.
Deze module is voor mensen die beter willen kunnen slapen.