Terug naar de webshop Terug naar

Activeren – Begeleid

Trefwoord: activeren, Begeleid, structuur, tips

Activeren

Soms kan het lastig zijn om jezelf te activeren. Toch is een actieve levensstijl belangrijk voor een gezond leven.

Module

Met behulp van deze module kan je leren hoe je meer actief kunt leven. Het hoofddoel is om tips toe te passen om structuur in je leven te krijgen en een balans te vinden tussen activiteiten die moeten en plezierige activiteiten. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van andere mensen die graag actiever willen leven. Na het volgen van deze module heb je tips gekregen om meer structuur voor jezelf te creëren en inzicht te krijgen in de voor jou belangrijke en plezierige activiteiten.

Indeling

1. Onderneem plezierige en nuttige activiteiten!
2. Welke activiteiten passen bij mij?
3. Geef jezelf structuur.
4. Kijk naar de toekomst.

Begeleid

Deze module kun je begeleid volgen. De opdrachten die je maakt, kun je zelf controleren met behulp van de ingebouwde feedback, maar daarnaast krijg je na het afronden van elke sessie feedback van jouw online behandelaar. Dit zorgt ervoor dat de feedback specifiek op jou gericht is. Ook kun je jouw online behandelaar via een ingebouwde gespreksfunctie benaderen voor vragen of als je vastloopt.

Voorbeeld opdrachten

1. Welke activiteit vond je een poosje terug leuk om te ondernemen? En kan je dit nu weer oppakken?

2. Wat zou je kunnen tegenhouden om deze activiteit weer te gaan ondernemen?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Melanie Hofstra via melanie@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

€ 229,00

Activeren – Begeleid

€ 229,00

Dit is de begeleide versie van de module Activeren.
Deze module is voor mensen zichzelf willen activeren en een actievere leefstijl willen ontwikkelen.