Terug naar de webshop Terug naar Gezonde Leefstijl

Gezonde Voeding

Trefwoord: gezondheid, plannen, voeding

Het is algemeen bekend dat het goed is om gezond eten. Alleen de stap tussen die kennis en het daadwerkelijk uitvoeren kan soms nog knap lastig zijn. Om daar ondersteuning bij te bieden kun je een persoonlijk plan ontwikkelen. De voordelen hiervan zijn o.a. een gezond gewicht, betere afweer tegen ziekten, betere prestaties en beter kunnen omgaan met stress. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kan je leren hoe je in het dagelijks leven beter met voeding om kan gaan om zo je gezondheid te verbeteren. Het hoofddoel is om een plan te maken dat als handvat kan dienen om in het dagelijks leven goed met voeding om te gaan. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, stappenplannen, filmpjes en ervaringen van andere mensen die op hun voeding willen letten. Na het volgen van deze module heb je handvatten opgedaan en een persoonlijk plan ontwikkelt om op een gezonde manier met voeding om te gaan.

Indeling

1. Voeding en gezondheid.
2. Wat kies jij?
3. Plan van aanpak.
4. Wetenswaardigheden over voeding.
5. Gedachten en stemmingen.
6. Diëtetiek.
7. Voeding en beweging.
8. Werk in uitvoering.
9. Kies voor gezond!

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Wat heb je aan beweging gedaan en hoe vind je dat het tot nu toe gaat?
2. Welke doelen wil je eind van de maand bereikt hebben?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor mensen die beter voor zichzelf willen zorgen door beter op hun voeding te letten.

 99,00

Gezonde Voeding

Deze module is voor mensen die beter voor zichzelf willen zorgen door beter op hun voeding te letten.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht