Terug naar de webshop Terug naar Gezonde Leefstijl

Gezond bewegen

Trefwoord: beweging, gezondheid, plannen

Het is algemeen bekend dat voldoende bewegen gezond is. Alleen de stap tussen die kennis en het daadwerkelijk uitvoeren kan soms nog knap lastig zijn. Om daar ondersteuning bij te bieden kun je een persoonlijk plan ontwikkelen. De voordelen hiervan zijn dat je zowel lichamelijk als geestelijk fitter wordt, verkleind de kans op o.a. hart- en vaatziekten, verkleind de kans op psychische problematiek, beter kan slapen en uw dag structureert.

Module

Met behulp van deze module kun je leren hoe je in het dagelijks leven beter en meer kan bewegen om zo je gezondheid te verbeteren. Het hoofddoel is om een plan te maken dat als handvat kan dienen om in het dagelijks leven gezond te bewegen. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, stappenplannen, filmpjes en ervaringen van andere mensen die beter en meer willen bewegen. Na het volgen van deze module heb je handvatten opgedaan en een persoonlijk plan ontwikkelt om op een gezonde manier meer te bewegen. Voor meer informatie klik hier.

Indeling

1. Kom in beweging!
2. Hoe begin ik?
3. Doelen stellen.
4. Richten op verandering.
5. Barrières en oplossingen.
6. Gezonde voeding.
7. Werk in uitvoering.
8. Blijf gemotiveerd.

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Wat heb je aan beweging gedaan en hoe vind je dat het tot nu toe gaat?
2. Welke doelen wil je eind van de maand bereikt hebben?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor mensen die op een gezonde manier meer willen bewegen om de gezondheid te verbeteren.

 99,00

Gezond bewegen

Deze module is voor mensen die op een gezonde manier meer willen bewegen om de gezondheid te verbeteren.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht