Terug naar de webshop Terug naar Gezonde Leefstijl

Activeren

Trefwoord: activeren, structuur, tips

Soms kan het lastig zijn om jezelf te activeren. Zeker als je, je somber of lustloos voelt of het idee hebt dat je geen doel in je leven hebt. Het uitvoeren van plezierige, energie gevende en waardevolle activiteiten kunnen bijdragen aan het tegen gaan van somberheid. Daarbij is het belangrijk om uit te vinden wat voor jou activiteiten zijn die dit effect bij jou te weeg kunnen brengen. Naast het uitvoeren van leuke activiteiten kan het ook helpen om structuur in je leven aan te brengen. Op deze manier kan je jezelf letterlijk activeren en (weer) genieten van het leven. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kan je leren hoe je meer actief kunt leven. Het hoofddoel is om tips toe te passen om structuur in je leven te krijgen en een balans te vinden tussen activiteiten die moeten en plezierige activiteiten. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van andere mensen die graag actiever willen leven. Na het volgen van deze module heb je tips gekregen om meer structuur voor jezelf te creëren en inzicht te krijgen in de voor jou belangrijke en plezierige activiteiten.

Indeling

1. Onderneem plezierige en nuttige activiteiten!
2. Welke activiteiten passen bij mij?
3. Geef jezelf structuur.
4. Kijk naar de toekomst.

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Welke activiteit vond je een poosje terug leuk om te ondernemen? En kan je dit nu weer oppakken?
2. Wat zou je kunnen tegenhouden om deze activiteit weer te gaan ondernemen?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor mensen zichzelf willen activeren en een actievere leefstijl willen ontwikkelen.

 99,00

Activeren

Deze module is voor mensen zichzelf willen activeren en een actievere leefstijl willen ontwikkelen.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht