Terug naar de webshop Terug naar Burnout

Online Module: Burnout Deel 3

Trefwoord: burnout, oplossingen, plan van aanpak

Burnout deel 3

Burnout klachten. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kan je leren hoe je problemen identificeert, zodat je weet wat je precies moet oplossen. Het hoofddoel is om door middel van oefeningen problemen te leren identificeren, een plan van aanpak te maken en oplossingen uit te proberen. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van andere mensen met burn out klachten die hun problemen willen oplossen. Na het volgen van deze module heb je informatie en handvatten gekregen hoe je tot effectieve oplossingen kunt komen voor de problemen waar je tegen aan loopt.

Deze module is de derde van een reeks van vier modules om burn-out aan te pakken. Om het beste resultaat te bereiken raden wij je aan alle vier de modules te volgen.

Indeling

1. Welke problemen spelen er?
2. Zoeken naar oplossingen.
3. Hoe ging het oplossen?

Begeleiding

Een module kan met of zonder begeleiding gevolgd worden.
In principe kan elke module zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. Dit is de goedkoopste variant.
Een module begeleid volgen heeft altijd het voordeel dat er meer uit de module gehaald kan worden, omdat de behandelaar na elke sessie feedback op je opdrachten geeft. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je de opdrachten goed hebt uitgevoerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de ingebouwde berichtenfunctie contact te hebben met de begeleider voor vragen, verduidelijking of als je onverhoopt vast bent gelopen. In verband met de arbeidsuren is dit een duurdere variant.
Je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Voorbeeld opdrachten

1. Wat is het verschil tussen de situatie zoals die nu is en hoe je de situatie graag zou willen zien?

2. Wat heb je nodig om je oplossing uit te voeren en hoe regel je dit?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Melanie Hofstra via melanie@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

€ 81,82€ 156,20

Online Module: Burnout Deel 3

€ 81,82€ 156,20

Deze module is voor volwassenen met een burn-out die oplossingen willen leren bedenken voor de problemen waar zij tegenaan lopen.

€ 189,00
€ 99,00