Terug naar de webshop Terug naar Burnout

Online Module: Burnout Deel 1

Trefwoord: burnout, Informatie, ontspanning

Burnout deel 1

Burnout klachten. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kan je inzicht krijgen jouw burn-outklachten. Het hoofddoel is om door middel van informatie inzicht te krijgen in jouw persoonlijke situatie en door middel van oefeningen om je meer te kunnen leren ontspannen. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, geluidsfragmenten, filmpjes en ervaringen van andere mensen die willen omgaan met hun burn-outklachten. Na het volgen van deze module heb je informatie gekregen over burn-out, heb je voor jezelf helder gemaakt wat de klachten voor jou zijn en betekenen en heb je kennis gemaakt met ontspanningsoefeningen.

Deze module is de eerste van een reeks van vier modules om burn-out aan te pakken. Om het beste resultaat te bereiken raden wij je aan alle vier de modules te volgen.

Indeling

1. Welkom.
2. Wat is er aan de hand?
3. Breng je dag in balans.
4. Oefenen met ontspannen.

Begeleiding

Een module kan met of zonder begeleiding gevolgd worden.
In principe kan elke module zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. Dit is de goedkoopste variant.
Een module begeleid volgen heeft altijd het voordeel dat er meer uit de module gehaald kan worden, omdat de behandelaar na elke sessie feedback op je opdrachten geeft. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je de opdrachten goed hebt uitgevoerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de ingebouwde berichtenfunctie contact te hebben met de begeleider voor vragen, verduidelijking of als je onverhoopt vast bent gelopen. In verband met de arbeidsuren is dit een duurdere variant.
Je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Voorbeeld opdrachten

1. Wat voor een lichamelijke klachten heb je momenteel?
– Spierpijn
– Hoofdpijn
– Maagklachten
– Slaapproblemen
– Anders

2. Welke dingen vraag jij je af?
– Deadline halen
– Familie bezoeken
– Voorbereid zijn
– Gezond koken
– Anders

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Melanie Hofstra via melanie@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

€ 81,82€ 189,26

Online Module: Burnout Deel 1

€ 81,82€ 189,26

Deze module is voor volwassenen met een burnout die een start willen maken met de online behandeling om de klachten te verminderen.

€ 229,00
€ 99,00
Categorie: Tags: , ,