Terug naar de webshop Terug naar ADHD Ondersteuning

Spullen Vinden

Trefwoord: ADHD, tips, vinden

Voor mensen met ADHD kan het lastig zijn om spullen terug te vinden. Het gevolg kan zijn dat men spullen sneller kwijt raakt en belangrijke spullen niet gereed hebt op het moment dat dat moet. Dit kan stress, irritatie en angst opleveren. Dit kan dus als zenuwslopend ervaren door de betrokkene. Door ADHD kan er sprake zijn van het verlies van overzicht en verminderde focus wat het lastig maakt om spullen terug te vinden. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kan je leren hoe je sneller spullen terug kan vinden. Het hoofddoel is om tips toe te passen om een manier te vinden die bij jou past om iets dat je bent kwijt geraakt terug te vinden. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van andere mensen met ADHD die tegen hetzelfde probleem aanlopen. Na het volgen van deze module heb je tips gekregen en uitgeprobeerd wat voor jou werkt, zodat je vinden vaak spullen kwijt raakt en kwijt geraakte spullen sneller kan terug vinden.

Indeling

1. Vind je spullen terug.

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Welke vaste plek past goed bij jou?
– een la
– een tas
– een andere plek
2. Hoe zorg je er voor dat het gewoonte wordt je sleutels op dezelfde plek neer te leggen?

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor volwassenen met ADHD die vaak spullen kwijt raken en deze makkelijker willen terug vinden.

 99,00

Spullen Vinden

Deze module is voor volwassenen met ADHD die vaak spullen kwijt raken en deze makkelijker willen terug vinden.

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht

Categorie: Tags: , ,