Terug naar de webshop Terug naar ADHD Ondersteuning

Onrustige Gedachten

Trefwoord: ADHD, gedachten, rust

Voor mensen met ADHD kan het lastig zijn om af te komen van onrustige, nare, gedachten. Het gevolg kan zijn dat men zich onrustig, somber, angstig of geïrriteerd voelt. Dit kan extra zorgen met zich meebrengen waardoor er een vicieuze cirkel kan ontstaan. Dit kan dus als zeer vervelend worden ervaren door de betrokkene. Door ADHD kan er sprake zijn van verlies van overzicht en impulsief gedrag en gedachten wat het lastig maakt om uit de vicieuze cirkel van onrustige gedachten te komen. Voor meer informatie klik hier.

Module

Met behulp van deze module kan je leren hoe je meer rust in je hoofd kan krijgen. Het hoofddoel is om te leren hoe je om kan gaan met onrustige gedachten. Dit wordt gedaan aan de hand van oefeningen, informatie, filmpjes en ervaringen van andere mensen met ADHD die tegen hetzelfde probleem aanlopen. Na het volgen van deze module heb je handvatten en vaardigheden om je beter met onrustige en ongewenste gedachten om te gaan.

Indeling

1. Pak je denkstijl aan.
2. Helpend denken.

Zelfstandig

Elke module kan zonder begeleiding gevolgd worden, omdat er ingebouwde feedback op de opdrachten in de module verwerkt zit. Op deze manier kun je zelf controleren of je op de goede weg zit. 

Voorbeeld opdrachten

1. Noem de voordelen die jij hebt van jouw onrustige gedachten:
– Ingevingen
– Creativiteit
– Anders
2. Bedenk manieren om jezelf af te leiden van onrustige gedachten.

Voor- en nadelen

Voordelen van online therapie: je kunt het geheel in je eigen tempo doen, er bestaat geen wachtlijst, je kunt het in je eigen omgeving doen, je bent anoniem en het is laagdrempelig.
Belangrijk is om ook een aantal nadelen te overdenken. Deze therapievorm wordt vaak niet vergoed, het is niet geschikt voor ernstige psychische klachten en je moet met een computer kunnen omgaan.

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze online module dien je deze te bestellen via deze pagina. Vervolgens maakt de praktijk een account voor je aan. Hierna krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Na ontvangst van deze e-mail kun je direct aan de slag!

Algemene voorwaarden

Op deze module zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bram@praktijkquerido.nl of via +31 (0)35 64 222 84.

Deze module is voor volwassenen met ADHD die beter willen omgaan met onrustige gedachten.

 

 99,00

Onrustige Gedachten

Deze module is voor volwassenen met ADHD die beter willen omgaan met onrustige gedachten.

 

 99,00

 99,00
In winkelwagentje

Uitverkocht

Categorie: Tags: , ,